skip to Main Content

Uw kantooromgeving helemaal af? Een fraaie kantooromgeving wordt bekroond met een goed verzorgd plafond.

Fraai én functioneel
Plafonds zijn soms een sluitpost. En dat is jammer, want een plafond kan echt het verschil maken in uw kantoor. Een goed plafond draagt bij aan de uitstraling van het kantoor en is bovendien functioneel. Naast een fraaie afwerking van de ruimte, zorgen onze plafonds voor geluiddemping en isolatie en kunnen ze een belangrijke rol spelen bij verlichting en het binnenklimaat. Wij kunnen een aantal flexibele systemen leveren waarmee u, afhankelijk van de prioriteit in uw bedrijf, zelf de gewenste focus kunt leggen.

Materiaalkeuze bepalend
De eerste en belangrijkste keuze bij het plafond is die voor het materiaal. Wij kunnen vijf verschillende systemen leveren, met elk hun unieke eigenschappen. Is bijvoorbeeld geluidsisolatie cruciaal, dan is de zachte mineraalvezel-variant aan te bevelen, terwijl hard mineraalvezel weer bijzondere brandwerende eigenschappen heeft. De gips- en kunststof-systemen zijn extra goed aan te passen in vorm, kleur en zelfs opdruk, terwijl een houten plafond bijdraagt aan een natuurlijker binnenklimaat. Samen met u kijken we wat in uw geval prioriteit heeft.

Techniek en hygiëne
Achter al onze plafonds werken we uw buizen, draden en leidingen keurig voor u weg. Op een zodanige manier dat u er natuurlijk weer eenvoudig bij kunt indien nodig. Hetzelfde geldt voor verlichting en klimaatbeheersing. En als u dat wilt, kunnen we de noodzakelijke periodieke reiniging van het plafond verzorgen.

Systeemplafonds
  • totale oplossing voor geluid, licht en lucht
  • goede isolatie en geluiddemping
  • makkelijker herstellen dan vast plafond
  • goed voor verlichting- en binnenklimaatbeheer
  • brandvertragend (bij mineraalvezel en kunststof)
Back To Top