skip to Main Content

Hoe uw kantoor eruitziet, vertelt iets over uw bedrijf. Licht en transparant of juist warm en comfortabel; Technoproject verzorgt de volledige inrichting van uw project.

Van wanden en plafonds tot vloeren en meubilair: Technoproject levert al sinds 1994 maatwerk en biedt het gemak en de efficiency van één vertrouwde partner die alles in orde maakt.

Van complete binnenafbouw tot renovatie van nieuwe en bestaande bedrijfsruimten, u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Met onze eigen fabriek, die systemen en maatwerk produceert, en ons eigen bouw- en installatiebedrijf, houden we topkwaliteit in eigen hand. Voor zaken als meubilair en verlichting werken we alleen met de meest gerenommeerde leveranciers.

Of u nu uw gehele kantoor turnkey opgeleverd wilt hebben, of liever onze afzonderlijke producten zelf combineert: wij geloven in goed en snel werk met duidelijke afspraken en vaste contactpersonen. Daar mag u op rekenen.

Ons kantoor aan de Hoofdweg 850 in Hoofddorp

Voorbeeld van een projectvoorstel.

Werkwijze

Wij geloven in een projectmatige aanpak, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Een project kent bij ons de volgende fasen:

  1. Inventariseren van uw wensen
  2. Vertalen naar een ‘programma van eisen’
  3. U ontvangt een eerste ontwerp
  4. Na goedkeuring hiervan: definitieve offerte en planning
  5. Wij gaan de materialen voor u bestellen en controleren
  6. Bouw en realisatie: we bepalen vooraf in overleg wanneer u tussentijds iets wilt zien.
  7. Oplevering

Voorbeeld van de realisatie

Hiernaast ziet u een zgn. time lapse video van een project dat wij recent hebben uitgevoerd. Wilt u in alle rust het resultaat van deze verbouwing bewonderen? Bezoek dan de projectpagina Webstores.

Technoproject Team

Eppo Laninga
directeur
eppo@technoproject.nl
06 – 53 29 68 19

Diane van der Holst
operationeel manager
diane@technoproject.nl
06 – 12 90 72 02

Arnoud Piek
projectmanager
arnoud@technoproject.nl
06 – 10 54 97 59

Richard Needham
ontwerper
richard@technoproject.nl
06 – 33 85 71 53

Joost Bunnik
projectmanager
joost@technoproject.nl
06 – 53 56 32 32

Eén vaste contactpersoon

Bij Technoproject garanderen we u voor uw gehele project één vaste contactpersoon. Dat is wel zo makkelijk en vertrouwd. Wilt u iets veranderen? Heeft u een vraag? Gaat er iets mis? Uw vaste coördinator is altijd tot in detail op de hoogte van uw project en heeft de contacten met leveranciers. Hij of zij begeleidt uw project totdat alles is gerealiseerd.

Veilig voorop

Technoproject is een VCA (Veiligheid Checklist Aannemer)** gecertificeerde ondernemer. Veilig werken vinden wij een basisvoorwaarde, daarom hebben we deze strikte voorschriften volledig in onze organisatie geïmplementeerd.

Al onze medewerkers en monteurs zijn VCA-VOL gecertificeerd. We houden onze veiligheidskennis voortdurend op peil, onder andere door zogenoemde toolbox meetings.

Duurzaamheid

Technoproject vindt het, zeker in onze branche, belangrijke om goed rekening te houden met mens en milieu. Daarom werken we met duurzame materialen en kopen we in bij duurzame leveranciers.

Ook in onze eigen bedrijfsvoering zijn we duurzaam: we zijn zuinig met energie, zorgvuldig in het scheiden van afval en geloven we in een open bedrijfscultuur.

Back To Top