skip to Main Content

Nieuw: Projectmeubilair

Wist u dat... onze diensten zijn uitgebreid met projectmeubilair?

De vraag: “Welke ontwikkelingen in de maatschappij, arbeidssituaties en technologie hebben invloed op de werkplek van de toekomst?” houdt ons steeds meer bezig. Dit zorgt ervoor dat wij een basis voor een innovatieve, productieve en zeer plezierige werkplekomgeving creëren.

Om het kantoor voor morgen een vorm te geven, moet je een kijkje nemen in de toekomst. Bedrijven werken steeds meer internationaal en hebben te maken met verschillende culturen en denkwijzen. Hiermee moet rekening gehouden worden wanneer er een totale nieuwe werkplekomgeving gecreëerd moet worden. Want wie zich op zijn werkplek prettig voelt, zal gemotiveerd en productief zijn. En dat is voor het individu even belangrijk als voor het bedrijf in zijn totaliteit. Een kantoor is meer dan alleen een werkplek. Het is een ruimte waar men werkt, vergadert, contacten legt, socialiseert, gedachten uitwisselt en waarbij verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Het kantoor moet de mogelijkheid bieden om efficiënt en uiterst geconcentreerd te werken. Maar het moet ook de plek zijn waar je door collega’s geïnformeerd en geïnspireerd wordt. Het kantoor van morgen moet een plek zijn waar jij je thuis voelt en energie krijgt! Bent u toe aan nieuw meubilair en wilt u een energieke omgeving creëren voor de collega’s? Neem dan contact op met Marjolein via mail of mobiel, 06 – 46 31 62 99.

Back To Top