skip to Main Content
Duff & Phelps Amsterdam Completed

Duff & Phelps Amsterdam completed

Also this week, we are proud to present one of our recent projects to you.

For Duff & Phelps we were asked to redesign their office on the 20th floor of Amsterdam’s prestigious Rembrandttoren. We were honored to be re-invited to do this second project for Duff & Phelps.

This time we realized a contemporary workplace, inspired by the popular Netflix series Suits. By using glass walls and -doors, our designer created comfortable working spaces and meeting rooms with abundant daylight. Combined with the attractive Amsterdam skyline the result is spacious and stunning. Beside floors and walls, we also delivered the furniture and some tailor-made constructions, thus creating a stylish ensemble. The new office was created almost completely circular. For instance, we re-used the existing wall materials. What made this project extra challenging, was the fact that we realized the complete redecoration while the Duff & Phelps staff was using the building. Together with our client, we defined three phases in which the project was executed. Thus, the redecoration could be carried out without the Duff & Phelps staff having to move to an temporary location.

We hope that everyone at Duff & Phelps enjoys the new workspace and wish them all the best of success!

Please find more pictures on the projectpage.

Back To Top

This function has been disabled for TECHNOPROJECT.