skip to Main Content

Duff & Phelps Amsterdam opgeleverd

Ook deze week brengen wij u graag op de hoogte van een mooi project wat wij hebben gerealiseerd voor Duff & Phelps te Amsterdam:

Voor de tweede keer mochten wij het kantoor van Duff & Phelps op de 20e verdieping van de Rembrandttoren te Amsterdam onder handen nemen. Dit keer realiseerden wij een modern en duurzaam kantoor door o.a. hergebruik van bestaand wandmateriaal. De ontwerper heeft zich laten inspireren door het kantoor welke wordt gebruikt in de Netflix serie Suits. Door gebruik van glaswanden en glaskaderdeuren zijn er lichte werkplekken en vergaderruimten gecreëerd, wat in combinatie met de skyline van Amsterdam een geweldig eindresultaat is geworden.

Een mooie uitdaging bij dit project was dat wij het kantoor verbouwd hebben in een bewoonde situatie. In drie fases hebben wij in samenwerking met de opdrachtgever de verbouwing succesvol kunnen realiseren zonder noodzakelijk gebruik van alternatieve kantoorruimte. Naast de vloeren en wanden hebben wij ook het meubilair en maatwerk, passend bij het ontwerp, mogen leveren en plaatsen.

Technoproject heeft onze opdrachtgever kunnen voorzien van een gemoderniseerd kantoor. Wij wensen Duff & Phelps veel succes en werkplezier toe in hun nieuwe kantoor.

Meer foto’s vindt u op de projectpagina.

Back To Top