skip to Main Content
AkzoNobel Center Afgerond

AkzoNobel Center afgerond

Het AkzoNobel Center kreeg een hoogwaardig interieur dat aansluit bij de opvattingen en wensen van de opdrachtgever. Volgens de principes van smart working werd een open kantooromgeving gecreëerd met daarin verspreid afgesloten ruimtes om geconcentreerd te kunnen werken.

Technoproject heeft de ruimtes voorzien van akoestisch geperforeerde eiken panelen met rond gegoten glashoeken. Door de panelen aan de achterzijde op een speciale manier te frezen is het mogelijk de glashoeken rond te krijgen met een fantastisch resultaat.

Ronde glashoeken, enkel of dubbel, zijn voor alle ruimtes geschikt. Mocht u meer informatie wensen of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw kantoor, neem dan contact met ons op.

Back To Top

This function has been disabled for TECHNOPROJECT.